skip to Main Content
Klantenservice: 088-9007703 info@bouwenergie.nl Bezoek ons op Facebook

Aanleg aansluiting

Aanvraag nieuwe aansluitingen
BouwEnergie biedt de mogelijkheid om het aanvragen van nieuwe aansluitingen voor je uit handen te nemen. De tijd en aandacht die je normaal gesproken kwijt bent aan het aanvraagproces kun je nu besteden aan andere zaken die voor de voortgang van het bouwproject écht belangrijk zijn.

Via jouw eigen account vraag je middels een aanvraagformulier diverse aansluitingen aan. Hierbij kun je denken aan bouwaansluitingen, zoals: bouwstroom en/of water. Daarnaast kun je ook de inpandige aansluitingen aanvragen, zoals: elektriciteit, gas, water, warmtenet, telefonie en internet.

Onze gespecialiseerde partner zorgt dat het volledige proces, van aanvraag tot levering, uit handen wordt genomen. Je wordt door hen continue op de hoogte gehouden van de status en voortgang.

Opzeggen/Verzwaren?
Ook voor het verzwaren, verplaatsen of opzeggen van aansluitingen kun je bij ons terecht. Middels hetzelfde proces wordt jouw wijziging op de aansluiting(en) doorgevoerd.

Wij zorgen dat u volledig wordt ontzorgd. je hoeft zelf geen contact meer te zoeken met netbeheerders en andere bedrijven bij wie je de aansluitingen aanvraagt, Wij zorgen dat onze partner direct met jouw aansluitingen aan de slag gaan en volgen het proces, zodat het vlot en soepel verloopt.

Back To Top