Skip to content
Klantenservice: 088-9007703 info@bouwenergie.nl Bezoek ons op Facebook

Hoe werkt het?

BouwEnergie is, van oorsprong uit, leverancier van elektra en aardgas. Als partner van Bouwend Nederland hebben we ons platform speciaal opgezet voor aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Dit met als doel om eenvoudig bouw en tijdelijke/inpandige aansluitingen van een leveringscontract te voorzien, te beheren en deze administratief makkelijk te kunnen verwerken.

Je kunt een eigen account aanmaken, waarmee je inlogt op jouw bedrijfsomgeving.

Indien je meerdere bedrijven hebt kunnen deze alle gekoppeld worden aan  jouw account. Je kunt dan binnen het account switchen tussen de verschillende bedrijven.

In het account kun je projecten aanmaken en toewijzen aan gebruikers.

Aan deze projecten kun je zelf een projectnaam en/of kostenplaats toevoegen. Hierdoor kan elk bedrijf zelf kiezen voor hetgeen wat bij hen intern correspondeert met het project!

Daarna is het alleen een kwestie van de aansluiting ‘zoeken’ en toevoegen aan het project, voorzien van de gewenste leverdata.

Haal met enkel een EAN-code of combinatie van postcode/huisnummer de aansluitgegevens op en voer de gewenste startdatum in. Meerdere aansluitingen tegelijk invoeren? Ook dat kan eenvoudig via ons platform waardoor je nog meer kostbare tijd kunt besparen.

Het platform geeft niet alleen een overzicht op alle aansluitingen, maar kan ook meer inzicht geven in de verbruiken op de bouwplaats.

Bij BouwEnergie werken wij niet met voorschotten, maar krijg je alleen gefactureerd wat er daadwerkelijk is verbruikt. Dit draagt bij aan bewustwording en zo kom je achteraf niet meer voor nare verrassingen te staan!

Verder biedt BouwEnergie de mogelijkheid om een zon-aggregaat te huren.

Hierdoor kunnen wij je, met behulp van één online platform, altijd van energie voorzien. Voor deze optie kun je een duidelijk aanvraagformulier invullen op ons platform.

Back To Top