skip to Main Content
Klantenservice: 088-9007703 info@bouwenergie.nl Bezoek ons op Facebook

Hoe werkt het?

Bouwenergie.nl is, van oorsprong uit, leverancier van elektra en aardgas. Als partner van Bouwend Nederland hebben we ons platform speciaal opgezet voor aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Dit met als doel om eenvoudig bouwaansluitingen aan te vragen, actief te maken, te beheren en deze administratief makkelijk te kunnen verwerken.

Je kunt een eigen account aanmaken, waarmee je inlogt op jouw bedrijfsomgeving.

Indien je meerdere bedrijven hebt kunnen deze alle gekoppeld worden aan  jouw account. Je kunt dan binnen het account switchen tussen de verschillende bedrijven.

In het account kun je projecten aanmaken en toewijzen aan gebruikers.

Aan deze projecten kan een projectnaam, projectnummer en/of kostenplaats  worden toegevoegd. Zo kun je zelf een kenmerk kiezen wat intern correspondeert met het project. De projecten worden vervolgens aan de verantwoordelijke medewerker gekoppeld.

Daarna is het alleen een kwestie van de aansluiting ‘zoeken’ en toevoegen aan het project, voorzien van de gewenste leverdata.

Haal met enkel een EAN-code of combinatie van postcode/huisnummer de aansluitgegevens op en voer de gewenste startdatum in. Je mag de einddatum ook alvast invoeren, maar deze kan ook later worden opgegeven. Vervolgens kun je de aansluiting activeren en komen alle aansluitingen in één oogopslag duidelijk onder het gekozen projecten te staan. Meerdere aansluitingen tegelijk invoeren? Ook dat kan eenvoudig via ons platform waardoor je nog meer kostbare tijd kunt besparen

Het platform geeft niet alleen een overzicht op alle aansluitingen, maar kan ook meer inzicht geven in de verbruiken op de bouwplaats.

Bij BouwEnergie werken wij niet met voorschotten, maar krijg je alleen gefactureerd wat er daadwerkelijk is verbruikt. Dit draagt bij aan bewustwording en zo kom je achteraf niet meer voor nare verrassingen te staan! Facturatie gebeurt maandelijks achteraf en wordt voorzien van het eigen kenmerk. Deze zelf gekozen projectnaam en/of de naam van de aansluiting maakt het voor de collega’s op de administratie een stuk eenvoudiger om de verbruiksfacturen van energie en gas direct op het juiste project te boeken.

Verder biedt BouwEnergie de mogelijkheid om de aanvraag van aansluitingen uit handen te nemen en kun je bij ons ook terecht voor het huren van een bouwstroomkast.

Zo kunnen wij, met behulp van één online platform, totale ontzorging bieden. Voor beide opties kun je een duidelijk aanvraagformulier invullen via het account op BouwEnergie.nl

 

Back To Top