Skip to content
Klantenservice: 088-9007703 info@bouwenergie.nl Bezoek ons op Facebook

Zon-aggregaat

Zon-aggregaat huren
Alles moet tegenwoordig duurzamer. Er is een groeiende behoefte aan een gereduceerd verbruik van primaire, vervuilende grondstoffen en toch staan er op veel bouwplaatsen nog veel diesel aggregaten. Mede door gesprekken met verschillende bouwbedrijven die al gebruik maken van het platform BouwEnergie, zijn wij opzoek gegaan naar een oplossing voor deze groeiende behoefte. Deze oplossing en tevens toevoeging aan het ontzorgen waar BouwEnergie voor staat, hebben wij gevonden in een samenwerking tussen Volta Energy en BouwEnergie.

De zon-aggregaten werken op zonne-energie, ook ‘s avonds of wanneer het bewolkt is. Je bent daarmee in staat altijd en overal een stroomvoorziening te realiseren, maar dan zonder het lawaai en de stank van een dieselaggregaat. Deze zon-aggregaat is schoon en geruisloos. Dat is niet alleen prettig voor medewerkers, maar vooral ook voor omwonenden en andere mensen die hinder kunnen ondervinden van de werkzaamheden op de bouw.

Het systeem levert standaard genoeg energie voor een koffiezetapparaat, tosti-ijzer en een koelkast, waardoor je de eenvoudige bouwkeet gemakkelijk van groene energie kunt voorzien. De zonnepanelen zijn modulair aan elkaar te koppelen, zodat de capaciteit gemakkelijk kan worden verhoogd. Dat houdt ook in dat ook de grootschalige bouwplaats voorzien kan worden van duurzame, schone energie.

Zon-aggregaat aanvragen
De Zon-Aggregaten kun je gemakkelijk aanvragen via ons platform. Je maakt een project aan en vervolgens voeg je de gewenste capaciteit van de aggregaat toe aan dit project, wat maximaal 2 werkdagen van tevoren al kan! De Aggregaten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende capaciteiten, namelijk 15 kVA, 45 kVA en 120kVA.

Back To Top