Skip to content
Klantenservice: 088-9007703 info@bouwenergie.nl Bezoek ons op Facebook

Levering

Levering & Overzicht
BouwEnergie heeft een speciaal platform ontwikkeld voor aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Op dit platform kun je op eenvoudige wijze de benodigde (bouw)elektra- en gasaansluitingen actief maken en van levering voorzien.

Middels een eigen account log je in op jouw bedrijfsomgeving. Indien je meerdere bedrijven hebt kunnen deze allemaal gekoppeld worden aan één account. Je kunt dan in jouw account switchen tussen de verschillende bedrijven. Per bedrijf kun je projecten aanmaken waar je vervolgens een aansluiting aan kunt koppelen.

Je voegt de aansluiting(en) gemakkelijk toe aan de projecten. Hiervoor is enkel een postcode/huisnummer combinatie óf een EAN code nodig.  (Dit kan al tot maximaal één werkdag van tevoren!) De gegevens van de opgevraagde aansluiting wordt direct bij de netbeheerder opgevraagd door de koppeling met het landelijk energienet. Je bent direct in staat om de gegevens op correctheid te controleren waardoor de foutmarge nihil is.

Je kunt zelf een projectnaam en naam voor de aansluiting kiezen. Deze gegevens worden samen met het adres en de EAN code op elke factuur vermeld. Dit maakt het tevens voor de collega’s van de administratie een stuk eenvoudiger en overzichtelijker om de verbruiksfacturen direct op het juiste project/werk te boeken.

Afmelden?
Wanneer je klaar bent met bouwen, meld je in één klik de aansluiting(en)af. Dit hoef je slechts uiterlijk één werkdag voor de beëindiging te doen. Hierdoor betaal je nooit langer voor een aansluiting dan nodig is!

Back To Top