skip to Main Content
Klantenservice: 088-9007703 info@bouwenergie.nl Bezoek ons op Facebook

Wie zijn wij?

2012

Dave Snoeren

Dave is de oprichter van EnergieIn B.V. waarbij de focus in eerste instantie alleen op particulieren in Brabant lag. Door het maken van een speciale aanmeldpagina voor de regio Baarle Hertog werd het, voor bewoners van dit afwijkende postcodegebied, een stuk eenvoudiger om een leverancier te verkrijgen.
Hierdoor groeide het klantenbestand van EnergieIn B.V. snel.

2016

Marco Peeters

Begin 2016 start Marco als ZZP-er met sales activiteiten voor Dave.
Het uitbouwen van de bestaande portefeuille en het bedenken van nieuwe oplossingen voor de energiemarkt was de basis voor de samenwerking.

2016

BouwEnergie

Door diverse vragen vanuit de bouwwereld, over ontzorging en overzicht op de aansluitingen tijdens de bouwperiode, ontstond het idee om te gaan focussen op het beleveren van bouwbedrijven. Met name het ontzorgen van ‘de bouwer’ was hierbij het uitgangspunt. Dave en Marco wilden een online platform creëren voor de bouw welke werd opgebouwd vanuit de wensen van de ‘bouwers’.
Hieruit is het platform BouwEnergie.nl ontstaan.

2017

E&G Trading Wholesale B.V.

In 2016 stond BouwEnergie nog in de kinderschoenen, maar daar kwam in 2017 al snel verandering in. Het online platform kreeg steeds meer gebruikers en er werden nieuwe functies toegevoegd. Door de sterke groei zijn in deze periode de plannen ontstaan om in de toekomst een eigen vergunning voor het leveren van elektra en gas te verkrijgen. Ter voorbereiding hierop werd er een nieuwe werkmaatschappij opgericht; E&G Trading Wholesale B.V..

2017

Diana den Reijer /
Netwerkpartner Bouwend Nederland

Doordat niet alleen het klantenbestand van EnergieIn B.V. toenam, maar ook BouwEnergie sterk groeide, werd Diana aangenomen om administratief te ondersteunen.
Diana is op dit moment office manager voor heel E&G Trading Wholesale B.V..
In 2017 is BouwEnergie tevens Netwerkpartner geworden van Bouwend Nederland.

2018

Esther Vergunst

Mede door het partnerschap met Bouwend Nederland werd de vraag naar een demonstratieafspraak steeds groter.  Om in deze behoefte te kunnen voorzien is er een buitendienst medewerkster aangenomen. Eind 2018 is Esther als accountmanager het team van BouwEnergie komen versterken.

2019

Michiel Pater

BouwEnergie wordt inmiddels door veel verschillende soorten bouwbedrijven gebruikt.  Hierdoor ontstaan er vanuit de gebruikers nieuwe ideeën om aan het platform toe te voegen of te verbeteren. Om deze feedback vanuit de gebruikers snel te kunnen verwerken en de stabiliteit van BouwEnergie te waarborgen, werd er gezocht naar een vaste IT-er om aan het BouwEnergie team toe te voegen. Michiel is nu onze vaste developer.

2019

PrikEnergie

In juli 2019 heeft de ACM aan E&G Trading Wholesale B.V. een leveringsvergunning afgegeven. Door het verkrijgen van deze vergunning zijn de mogelijkheden voor E&G enorm toegenomen en werd het nieuwe label PrikEnergie opgezet. PrikEnergie is de naam waarmee E&G de markt, buiten de bouwbedrijven, gaat betreden.

Back To Top